spring-finance
5av5

 

 

 

Spring finance omdöme – Läs innan du lånar 

Viktig information: Om du letar efter en seriös långivare med låga räntor, samt enkelhet för att få lånet godkänt, så rekommenderar vi starkt att du tar en titt på Bank Norwegians Privatlån.

Spring finance är en långivare för dig som inte vill ta sms-lån. De är ett varumärke som tillhör BlueStep, som har tillstånd att bedriva finansieringsrörelse (fint ord för att låna ut pengar).

Självklart bör man vara försiktig när man letar efter lån på nätet, men denna långivare är 100% seriös, och som vi skrev tidigare, tillhör BlueStep.

Hos Spring finance kan du låna upp till 300 000 kronor utan säkerhet, och deras lägsta ränta är 5.95%. Här under kommer lite fakta om deras villkor & priser:

Lånebelopp: 10 000 – 300 000 kronor
Ränta: Från 5.95% men räntorna sätts beroende på dina ekonomiska förutsättningar
Går det att samla lån?: Ja
Återbetalning: 27:e varje månad
Förtidslösning/amortering: Ja, du kan betala av hela lånet i förtid
Låneskydd?: Ja
Tar de UC?: Ja
 

Hos Spring finance så får du svar direkt om lånet blir godkänt, och du kan enkelt räkna ut räntekostnaderna med deras lånemodul. Vad du använder pengarna till är helt upp till dig själv, de har inga problem med att du lånar pengar till semester, renovering, billån, eller möbler. Så länge lånet ligger inom ramen av 10 – 300 tusen kronor, och du uppfyller alla villkor så bör det inte vara något problem att få ett lån godkänt.

Återbetalningstiden går upp till 12 år, och de har lånelöften vid behov.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo