marginalen
5av5

 

 

 

Marginalen bank omdöme

Obs: Om du letar efter ett riktigt bra lån mellan 5.000-400.000 kronor med låg ränta så rekommenderar vi Bank Norwegians Privatlån.

Marginalen bank är ett av de långivarna som har varit registrerad allra längst i Sverige, om man bortser från de s.k. Storbankerna. Deras senaste ränte-erbjudanden hittar du här: Marginalen Bank Lånerbjudanden. De har en historia från 1969 då moderbolaget bildades, år 2000 så bildades Kredit AB Marginalen, och 2010 köpte de delar av Citibank konsumentbank & bildade Marginalen Bank.

Förutom en lång historia så är de även kända för att ha några av Sveriges lägsta låneräntor, som du kan läsa mer om Här.

Hos Marginalen bank så kan du låna upp till 350 000 kronor om du ansöker om ett privatlån. Här under listar vi några av deras villkor samt övrig information:

Aviavgift: 25 kr (10 kr om du använder autogiro)
Lånebelopp: 25 000 – 350 000
Årsränta: 4.95% - 14.95%
Rörlig ränta: Ja
Återbetalningstid: 2 till 12 år
Läs samtliga villkor här.

När du ansöker om deras privatlån så måste du uppfylla dessa krav:

Vara 20 år gammal eller äldre
Inte ha några betalningsanmärkningar
Ha en fast inkomst på 120 000 kronor per år

Du betalar av lånet den 28:e varje månad, vilket innebär att när du får din lön den 25:e så kommer du inte ha några problem med att betala tillbaka lånet, du kan även amortera lånet om du har kommit över extrapengar, eller helt enkelt känner för att betala av lånet snabbare. Att betala av lånet är avgiftsfritt, som du kan läsa på punkt 11 i deras lånevillkor.

Privatlånen hos Marginalen bank är privatlån utan säkerhet, och det officiella namnet på dessa lån är ”annuitetslån utan säkerhet”. Hur bra ränta du får hos dem är helt beroende på hur mycket du lånar & återbetalningstiden, samt vilken kreditvärdighet du har. Din årsinkomst kan även spela en roll när räntan räknas ut.

När du ansöker om lånet så får du direkt besked om du blir godkänt eller inte. Om du blir godkänt så får du hem ett skuldbrev som du skall skriva på och skicka tillbaka till marginalen. När detta är gjort så sätts pengarna in på ditt konto direkt.

Om du skall ta ett större banklån (dvs. från 100 – 350 tusen kronor) så rekommenderar vi helt klart Marginalen bank. Och eftersom att räntorna är historiskt låga så bör du välja en relativt kort återbetalningstid. När vi jämförde Sveriges räntor med övriga Europas så kunde vi enkelt se att i Sverige så är räntorna under snittet. I t.ex. England så är räntorna på liknande lån cirka 20-25%.

De har även mycket förmånliga lån med en ränta på upp till 3.55%, och de omfattas, till skillnad från några andra långivare, av den statliga insättningsgarantin, vilket innebär att dina insatta pengar & ränta upp till 100 000 euro (cirka 900 000 kronor) är helt säkra, och om banken skulle gå omkull så får du tillbaka pengarna. Tryck Här för bra räntor hos marginalen bank.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo