banknorwegian
5av5

 

 

Bank Norwegian omdöme

Bank Norwegian är en relativt ny bank i Sverige, och som du troligtvis anar så är de ihopkopplade med flygbolaget. Banken är ganska unik om man jämför med de andra, och vi kan enkelt säga att denna är en av våra personliga favoritbanker. Du kan låna upp till 400 000 kronor som är det högsta vi har sett för blancolån.

De har även den bästa sparräntan som vi hittills har hittat för banker, räntan ligger på 2,35%, och detta är utan (!) några uttagningsgränser eller bindningstid, samt helt kostnadsfritt. Så rent generellt kan vi säga att om du vill antingen ta ett lån, eller öppna ett sparkonto, så gör detta med Bank norwegian. Här under kommer vi lista några av deras villkor samt erbjudanden.

Lånebelopp: 5 000 – 400 000 kronor
Internetbaserad ansökning?: Ja
Ränta: Från 4.99%
Ålderskrav?: 18 år eller äldre
Samla lån?: Ja, det går att samla lånen hos Norwegian bank för att få en billigare ränta.
Rörlig ränta?: Ja
Läs samtliga villkor här.

Som du kan se så är Bank norwegian helt enkelt en bra bank, med (vad vi har sett) marknadens lägsta minimumbelopp för ett blancolån hos en långivare som inte är ett sådant där smslån-företag med hutlös ränta. Så om du behöver ett snabbt, lite mindre lån, så kan du enkelt ta det från Norwegian.

Sedan har de, som vi skrev tidigare, även marknadens högsta lånebelopp för lån utan säkerhet. Om ni är två personer som vill ansöka om lån så går även detta, och ni har en bra chans att få en lägre ränta, och detta är tack vare att er gemensamma årsinkomst, även om vi inte har hittat några krav på någon årsinkomst över huvud taget.

De har även en generös återbetalningstid på upp till 15 år, vilket är riktigt bra om du vill betala en låg månadskostnad under en längre tid. Återbetalningen till Norwegian bank sker den 28:e varje månad, vilket innebär att du har fått lönen och enkelt kan betala lånekostnaderna.

Vi rekommenderar att, om du har möjligheten, betala lånet så snart som möjligt, och detta är eftersom att vi har historiskt låga räntor just nu.

Ett alternativ är att ta en bindningstid på 15 år för att få en låg månadskostnad, men att du sparar ihop pengarna och sedan betalar av allt i en klumpsumma. Det kostar inget extra att betala tillbaka hela, eller delar av lånet. Om du vill ta ett lån hos Norwegian bank, så Tryck Här för att se deras bästa räntor.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo