lendo
4av5

 

 

 

Lendo omdöme – Läs innan du lånar

Lendo är ett av de mest kända lånföretagen, och man ser deras tv-reklamer mer eller mindre varje dag. De har under det senaste året börjat ta en väldigt stor del av marknaden, och anledningen till detta är mer än att de har en stor marknadsföringsbudget.

Lendo är ett företag som profillerar sig genom att lösa dyra smålån i ett större samlat lån, så att du får en lägre ränta samt månadskostnad. För att göra detta betalar de helt enkelt av alla dina före detta lån och föröver ditt lån till sig själva.

Om du däremot inte vill lösa lån, utan helt enkelt bara vill ta ett lån så erbjuder de upp till 350 000 kronor, och när de får en förfrågan från dig så skickar de ut den till en mängd olika banker för att se vem som erbjuder den lägsta räntan, sedan presenteras detta erbjudande för dig. Här under listar vi några av Lendos lånevillkor samt erbjudanden.

Lånebelopp: 10 000 – 350 000 kronor
Återbetalningstiden: 3 till 12 år
Räntor: Varierar beroende på lånsökare

Grundkrav (upp till 30 000 kr)
Ålder:
18 – 72 år
Får ha betalningsanmärkningar?:
Nej
Månadslön: Minst 8 000 kronor före skatt

Grundkrav (upp till 350 000 kr)
Ålder:
18 – 72 år
Kronofogden?: Får inte ha skuldsaldo hos KF
Månadsinkomst: 8 334 kr (under 22 år: 9 167 kr)
Läs samtliga villkor här.

De flesta låneföretagen erbjuder inte lån till dig som har en betalningsanmärkning, men Lendo har ett erbjudande för detta, dock med snäppet hårdare villkor. Du måste vara mellan 18 och 60 år, ha en årsinkomst på minst 180 000 kronor innan skatt, samt inte haft något ärende hos Kronofogden de senaste 2 åren.

Likt andra långivare så kan du självklart lösa hela, eller delar av lånet, närsomhelst utan någon extra avgift. Om du är sjukskriven så ange vilken arbetsgivare du har, och månadsinkomsten är den som du får från försäkringskassan.

För att öka dina chanser att få lånet godkänt så bör du inte ansöka om flera lån från olika långivare samtidigt, och det är möjligt att höja lånebeloppet vid behov. Tänk även på att du får en större chans att bli godkänd om du har en medsökare till lånet, alltså att ni är två personer som ansöker om samma lån. Om du vill hitta den bästa räntan hos Lendo, så Tryck På Denna Länk.

Lycka till med ansökningen.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo