Om säkrabanklån.se

Så här tänker vi om banklån

När man pratar om privatlån och blancolån så talas det ofta om lägsta ränta som främsta jämförelsepunkt. Det tycker vi på säkrabanklån.se inte är tillräckligt. En långivare har så mycket mer att bedömas efter som t ex återbetalningstid, kundservice, flexibilitet under lånetiden.Det är trots allt så att du ska hänga ihop med din långivare under ett antal år framöver.

Seriösa krediter gäller

Vi tycker det är viktigt är långivaren på ett ansvarsfullt sätt lånar ut till kunder. I en tid av billiga krediter har microlånen och SMS-lånen kommit på allvar. Lånegivare ger små men mycket dyra lån och kraven för att få låna är i det närmaste obefintliga. Oseriöst tycker vi och vi kommer därmed aldrig presentera sådana företag på vår lista.

Bedömningen av betygsättningen

För att få fem stjärnor hos oss ska långivaren vara seriös, ha en valbar återbetalningstid, ge bra service och snabbt kunna leverera ett besked till låntagaren i första steget av ansökan. Därigenom kan vi sortera bort många av de bolag som erbjuder sämre banklån.

Lycka till i ditt lånande!

Teamet på säkrabanklån.se

 Banklån

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo