5av5

 

 

Sevenday omdöme – Läs innan du lånar

Sevenday Finans har varit en etablerad långivare på nätet i 8 år, och har idag över 20st anställda. Ledningen har stor kunskap inom branschen, och de flesta kommer från Citigroups konsumentdivision. Sevenday är likt de flesta andra långivarföretagen, men en stor skillnad är att deras minimumränta är från 3.85%, vilket hittills är den lägsta som vi har sett i branschen, och du kan låna upp till 300 000 kronor. Här under kommer deras lånevillkor samt övrig information.

Lånbelopp: 10 000 – 300 000 kronor
Återbetalningstid: 1 – 12 år
Årsinkomst: Minst 120 000 kronor per år
Aviavgift: 15 – 35 kronor
Lånelöfte?: Ja, 30 dagar
Prisgaranti?: Ja
Läs samtliga villkor här.

Det som får Sevenday att sticka ut från andra låneföretag är deras otroligt låga minimiränta, samt att återbetalningstiden är från 1 år, tillskillnad från de flesta andra som har minst 2 år bindningstid. Deras prisgaranti innebär helt enkelt att om någon annan långivare ger dig ett erbjudande till en lägre ränta så sänker Sevenday räntan så att den blir lägre än din nuvarande.

Du måste även vara över 20 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar, om ni är 2 personer som ansöker så måste ni vara folkbokförda på samma adress.

De har även ett bra erbjudande där du kan samla alla dina gamla lån från andra långivare i ett enkelt lån hos Sevenday, och således minska din ränta drastiskt. Någonting som gör Sevenday till en klar kandidat för att ta ditt lås hos är deras betalningsfria månader, som du kan läsa om i deras lånevillkor (tryck här och sedan på lånevillkor-PDF:en)

De betalningsfria månaderna kan du läsa i den 7:e paragrafen, och där kan du se att när du har gjort 6 stycken betalningar i följd så har du rätt till 3 betalningsfria månader. Detta gäller per tolvmånadersperiod så länge som du fortsätter att betala alla räntor/skulder i tid.

Du kan även läsa om förtidslösen i den nionde paragrafen. Där står det att du kan antingen helt, eller delvis, betala av hela ditt lån utan att få några extra avgifter för detta, och detta kan du göra närhelst du vill. Om du vill ha en bra ränta hos Sevenday så kan du trycka här för räntorna.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo