Ikano Bank Omdöme

Ikano Bank är en etablerad bank som grundades 1988, och har i dagsläget cirka 400 anställda i Sverige. Vad många inte vet om Ikano Bank är att de är kamprad-ägt, och detta är enligt oss på SäkraBanklån ett stort plus för deras legitimitet. Deras huvudägare är de tre kampradbröderna Jonas, Peter, och Mathias.
Ikano har en mängd olika tjänster som de erbjuder, och deras bästa är deras privatlån. Här nedanför listar vi deras villkor och fördelar.

Lånebelopp:  10.000-350.000 kronor
Ränta: 4.15 till 12.65% (i skrivande stund, se aktuella räntor här.)
Minimumålder: 18 år, 20 år för billån.
Går det att samla lånen?: Ja.
Rörlig/fast ränta?: Rörlig.
Fördelar: Möjlighet till väldigt låga räntor (tryck här).

Men Ikano Bank erbjuder självklart mer än privatlån. De har även riktigt bra villkor för sina billån, och du kan även enkelt samla alla dina föregående lån, samt erbjuder de även låneskydd.

Ikano Bank är helt enkelt en pålitlig långivare, och tillskillnad från diverse oseriösa aktörer, så har de inga dolda avgifter.

Med deras flexibla återbetalningstid (3-12 år), så är det även enkelt att planera och skräddarsy lånet för att få villkoren, räntan, och återbetalningen för just dig. En nackdel är däremot att om du vill låna över 150.000 kronor så måste du ha en medsökande låntagare.

Gällande Ikano Banks billån så har du möjlighet att låna från 40.000 upp till 350.000 kronor, och i skrivande stund så har de ett riktigt bra erbjudande på 5.45% rörlig ränta för alla nya billån (obs. detta kan ha ändrats, tryck här för aktuella räntor).

För billån så erbjuder de även tjänsten ”Ikano Vägassistans”, vilket innebär att du enkelt och snabbt får hjälp om du motförmodan skulle råka ut för en bilrelaterad incident. Om du t.ex. får motorstop eller punktering så är det ända du behöver göra att ringa dem, 24 timmar om dygnet, alla dagar om året.
För att summera: Ikano Bank är en legitim, pålitlig, och respektabel bank. Deras erbjudanden, räntor, och information hittar du genom att klicka här.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo