bigbank-enkelt
3-5av5

 

 

 

Bigbank omdöme – Läs innan du lånar

Bigbank är en nystartad bank i Sverige, och vi kan börja med att deras villkor för att ta ett lån hos dem är att din årsinkomst är på 220 000 kronor eller högre, detta är ett ganska unikt krav, då de flesta långivarna nöjer sig med cirka 125 000 kronor per år, så om du inte har en årsinkomst som uppnår målet så kan vi rekommendera Bank norwegian.

Här under kommer några av Bigbanks lånekrav & erbjudanden.

Lånebelopp: 10 000 – 150 000 kronor
Återbetalningstid: upp till 84 månader.
Rörlig ränta?: Nej, den är fast.
Läs samtliga villkor här.

Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar, och som sagt är årsinkomsten ett hinder för många. Så vi kan enkelt säga att bigbank har snäppet högre krav för att få ett lån, samt ett lägre högstbelopp för lån. Du kan se deras räntor genom att Trycka Här. Annars rekommenderar vi som sagt Bank Norwegian.

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo