kreditlinan
5av5

 

 

Kreditlinan omdöme

 Ett smart sätt att låna till bolaget!

  • Ingen personlig borgen
  • Du har pengarna inom 24 timmar
  • Styr din avbetalningsplan


Kreditlinan är ett bolag som fokuserar på småkrediter till företag utan att du behöver gå i borgen med personliga tillgångar. Man kan som ny kund söka mellan 10 000- 30 000 kr och som befintlig kund upp till 50 000 kr. Sköter man sida betalningsåtagande kan även den nivån höjas.

Som företagare kan det vara en tidskrävande process att få ett lån eftersom man måste presentera bokslut, budgetar och affärsplaner. Personerna bakom Kreditlinan har själva erfarenheter från småföretagande och har utgått från sig själva när de tog fram tjänsten.

Lånet ansöker du på kreditlinan.se. Börja med att välja storleken på krediten och sedan fyller du i den ansökan som finns på sajten. Lånet betalas ut efter ca en bankdag efter att låneansökan blivit godkänd. Utbetalningstiden kan variera på den sk clearingtiden som just din bank har.

Det tas ingen upplysning på dig privat utan Kreditlinan använder Bisnode Kredit AB för att ta en företagsupplysning. Bedöms ditt företag uppfylla kreditvillkoren och ha återbetalningsförmåga så kommer du beviljas lån. Inga ytterligare kostnader tillkommer utöver de som finns specificerade på sajten förutsatt att du betalar dina fakturor i tid.

Läs mer på Kreditlinans hemsida

Om säkrabanklån.se

Vi strävar efter att alltid visa upp den bästa listan med seriösa långivare och rejtar efter följande:

  • Låg ränta
  • Bra villkor
  • Flexibel återbetalningstid
  • Lånesumma
  • Bolaget bakom lånet

På vår lista kommer du aldrig hitta SMS-lån eller andra oansvariga låneformer!

 

Blancolån från Bank Norwegian

Bank Norwegian är helt klart en av våra favoriter och faktiskt den enda aktören som erbjuder ett blancolån på hela 400 000. Dessutom är det lätt att ansöka på nätet och det går även snabbt att få svar.

Läs mer hos Bank Norwegian

Lendo - låt experterna göra jobbet åt dig!

Idag är det lätt att ansöka om lån på nätet men det finns en baksida med att söka hos flera långivare och det är att det kommer tas en kreditupplysning per ansökan. Det smarta med Lendo är att endast en kreditupplysning kommer tas. Lendo skickar sedan ut förfrågningar till de olika långivarna och presenterar detta för dig. Ett smart sätt att låta experterna göra jobbet åt dig helt enkelt!

Läs mer hos Lendo